Googles Fotos har slettet mine feriebilleder

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
finnhollund
Abonnent

Producent/mærke: moto g(6) play
Modelnummer: XT1922-3
Styresystem: Android
Evt. versionsnummer på styresystemet: 9
Dit spørgsmål. Jeg har været glad for telefonen inkl. kameraet, idet jeg dog aldrig har kunnet finde ud af at slette fotos, når jeg har kopieret dem. På et tidspunkt har jeg installeret Googles Fotos og nu kunne jeg godt slette. Jeg skulle dog først “sikkerhedskopiere” uden at jeg anede, hvor jeg sikkerhedskopierede hen. Men da jeg havde mine egne kopier bekymrede det mig ikke. Indtil jeg fik at vide, at der ikke var mere plads til sikkerhedskopiering og at jeg skulle købe mere plads. Sådan noget får mig til at føle mig røvrendt, så jeg gik i gang med at afinstallere appen. Det lykkedes ganske udmærket, indtil jeg opdagede at de sidste måneders billeder var væk! Mit spørgsmål er nu: må de sådan sætte sig på mine fotos? og kan jeg få dem tilbage igen? Har de muligvis bare givet dem et format, som jeg ikke kan lukke op uden Fotos?

Hilsen FinnH


finnh
Abonnent

    Det lyder lidt mystisk, for Google Fotos er gratis i ubegrænset mængde. Der må være sket noget i dine indstillinger. Måske kan disse to links hjælpe.

    https://www.google.com/intl/da/photos/about/

    https://support.google.com/photos/answer/6174018?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=da

    Mange hilsner

    FinnH (2)

     

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Sikkerhedskopieringen må være sket fra Google Fotos ind i din generelle Google-konto, eller til et helt tredje system, f.eks. OneDrive. De lever af at sælge mere plads, når de bliver fyldt op.

      Google har en længere artikel om sikkerhedskopiering og gendannelse her:

      https://support.google.com/android/answer/2819582?hl=da

      Du kan roligt installere Google Fotos igen. Det er ikke den skyldige, og jeg vil forvente, at det bringer dig alle dine billeder tilbage.

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.