logout ingen

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
ElsaAlexandra
Medlem

jeg har nylig fået en tablet. jeg har yahoo mail. hvorfor kan man ikke logge ud af mailenboxen på en tablet? dvs den står altid åben…

hvad nu hvis man bruger nemid. og ikke kan logge ud, står den så også altid åben til banken etc?

Tao
Tao
Supporter

    Hej Elsa Alexandra,

    Jeg ved ikke hvilken tablet, du har købt, men logger man hverken ind eller ud af sin mail hele tiden – hverken på telefon, tablet eller fra mailprogram på en PC. Dette er simpelthen for omstændigt og ertypisk kun en procedure, man gennemfører, hvis man logger på sin e-mail via en browser.

    Hvis du har indstillet din Yahoo! Mail i standardmailappen på din tablet eller i en specifik Yahoo!-app, så synes jeg bare du skal lade det være således. Hvis du har private e-mails, så sørg for at have en adgangskode på din tablet, så kun du kan åbne/aktivere den.

    Ift. til spørgsmålet om din bank også altid står åben, så er svaret nej. Mig bekendt kan man ikke åbne sin bank i browseren på en tablet, men skal bruge en særlig app til dette, som din bank udgiver. Denne app kræver en særlig kode, som du selv vælger, og logger automatisk ud hvis du skifter til en anden app (multitasking) eller ikke har brugt app en et præafgrænset tidsrum. Ergo: ingen grund til bekymring på denne front.

    Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for uddybninger, så skriv endelig!

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.