Mail fra PC til IPAD

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
katteriet
Medlem

Når jeg åbner mine Mails på den stationere PC, kan jeg senere ikke se disse på min IPAD. Jeg har trådløs forbindelse fra mit STOFA Kabel. “Træls”.

Vi har Microsoft office outlook mail, har sat flueben i en firkant hvor der står “gem en popi af meddelsen på serveren”, men mailes forsvinder, igen fra I PADEN.

Er det Stofa som er problemet. Tak for dit svar til os.

Marit-Bent.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Det er fordi der er en fejl i din opsætning af mailkontoen – nu skriver du ikke hvilket mailprogram du anvender, men fælles for dem alle er at der skal være flueben ud for en funktion der hedder noget med ‘gem en kopi af meddelserne på serveren’ for at mails kan læses på alle enheder – er der ikke det er det kun den enhed der først åbner en given mail der kan se den.

    Der kan, som antydet, være forskel på hvor funktionen findes (men altid i opsætning af mailkontoen) i de forskellige maiprogrammer og hvis du ikke lige kan finde den selv må du vende tilbage og fortælle hvilket mailprogram du anvender

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Jeg tror næppe det er hos Stofa problemet ligger, men da jeg ikke kender deres interne system vil det måske alligevel være værd at kontakte deres support og se om de har en bedre løsning eller en plausibel forklaring.

      Fluebenet som før nævnt har altid virket på de enheder jeg selv bruger (min egen mail – også outlook – har jeg lige nu på 4 enheder og alle mails ses på alle enheder) og hos de øvrige brugere der har haft dette problem.

      For øvrigt er det vigtigt at fluebenet er sat på samtlige enheder der har mailkontoen oprettet.

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.