NemID tablet

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
ElsaAlexandra
Medlem

På min tablet kan jeg ikke logge ud fra fx min yahoo mal. Så den er altid åben. Hvad nu hvis jeg bruger nemID på en side eller sætter mit visakortnr ind. Er det så også altid pivåbent.?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Nej. Din mailkonto og andre typer konti oprettes typisk på tabletter og telefoner i forbindelse med installation/klargøring af enheden, som fremover husker login-information til fx Google, Yahoo! og Microsoft. 

    Hvis ikke det skete, ville vi skulle bruge utrolig meget tid på at skrive passwords.

    Den bedste måde at øge sikkerheden i den sammenhæng, er at sætte en kode på enheden. 

    Der er intet problem med NemId.

    Efter nogen tids inaktivitet udløber seancen, og du skal igen igennem de to trin i NemId-godkoendelsen for at logge ind.

    Mange andre tjenester på nettet logger dig også automatisk af efter et antal minutters inaktivitet. 

    Selvom nogen får fat i din ulåste tablet, kan de næppe få adgang til kort- og betalingsoplysninger, med mindre de selvfølgelig ligger ubeskyttet i fx mails eller tekst på tabletten. 

    Endnu et spørgsmål mht sikkerhed på tablet og smartphone. Jeg mener at have læst i jeres blad at man foruden antivirus-app (jeg har downloaded AVG) også skal have en firewall-app. Men når jeg downloader en firewall-app (4 forskellige på google-play) kan jeg ikke få den til at fungere. Der er både med og uden root som jeg ikke ved hvad er. 

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.