Opkaldsblokering på telefon

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
user-333392
Abonnent

Producent/mærke: Samsung
Modelnummer:
Styresystem:
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål: Håndtering af opkaldsblokering.

I Komputer For Alle 13/2020 ses nederst side 60 en anvisning på, hvordan man på en Samsung telefon fjerner opkaldsblokering – OK til det, MEN; billede/illustration 2 giver mig anledning til at spørge nogen med kendskab, om jeg kan forstå øvrige felter således, at man kan have opkaldsblokering aktiveret og samtidig undtage opkald fra kontakter med hemmelige/udeladt numre, hvis man aktiverer vinduet “Kontakter” (det giver jo ikke rigtig mening af have kontakter, som man ikke ønsker “kontakt” med)

Med venlig hilsen / havdrup – “edb.,mongol”

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Ja, du indtaster bare de specifikke numre, du vil blokere. Så rammer det præcist dem, uden at blokere for opkald uden nummervisning.

    En lille historie: Forleden blev jeg ringet op af en entusiastisk sælger med et udenlandsk nummer. Han prøvede at binde mig på ærmet, at han ville give et tilskud på 40 procent, hvis jeg købte aktier i Tesla, som han påstod ville stige kraftigt i denne uge. Han ville også have mig til at gå ind i alle mulige andre børshandler. Så jeg morede mig med at spilde 20 minutter af hans tid, indtil jeg lagde på og blokerede nummeret.

    I ugen efter den samtale er Tesla-aktien faldet 20 procent.

    Morale:
    Svindlere er altid ude på at udnytte, hvad der er berømt og omtalt. Uopfordrede opkald om den slags er som regel svindel. Hvis tilstrækkeligt mange af os spilder svindlernes tid, holder de til sidst op.

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.