Ovf billeder/videoer fra Android smartphone til Iphones fotobibliotek/kamerulle

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 1 måned siden.
Oprettet af
[email protected]
Registreret bruger

Producent/mærke:Motorola/Iphone X
Modelnummer: ?
Styresystem: Android 7,0/IOS
Evt. versionsnummer på styresystemet: ?
Dit spørgsmål:

Hvordan får jeg i den originale kvalitet nemmest overført billeder fra fotobiblioteket på min mands Android mobil til mit fotobibliotek/kamerulle på min Iphone X. Alternativt så har jeg fået billederne over via deling i google fotos, så hvis jeg kan overføre herfra til min Iphones kamererulle vil det også være ok. Det er fordi, at jeg skal lave en video, hvor billerne hentes fra kamerarullen på min mobil/Ipad.


finnh
Abonnent

    Det nemmeste er at gå via en PC. Først overfører du billederne fra Androiden til PC’en og dernæst fra PC til iPhone. Læg billederne i mappen DCIM, hvor dine andre billeder uden tvivl også ligger. Om du gøre det via et kabel eller du vil bruge tid på at sætte en skyløsning op (googlefoto, Dropbox, one.drive eller icloud) er en smags sag. Kabel virker hver gang, en skyløsning kræver lidt forarbejde, men kan sættes til at synkronisere automatisk. Der er vel ingen grund til at billederne ligge på kamerarulle, blot de kan se i den billedviser du bruger på din Iphone. Jeg vil tværtimod anbefale at du lægger importerede billeder i egen mappe under DCIM.

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Jeg bruger denne app til at hente billeder fra min Android-telefon:

      https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wetransfer.app.live&hl=da

      Derefter vil jeg tro, at du kan bruge iTunes til at få dem i Kamerarullen.

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.