Problem med Tablet

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  hjflemming 9 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
oz1lds
Abonnent

Hej. Min viv har fået en tablet m/androi. Når hun får post i E boks. lægges de i en mappe med filer, Hvor de kan læses. Og der kommer en pil på skærmen i øverste venstre hjørne? Hvordan kan pilene slette. Der er ved at være 15 styk. Når vi slette filene i mappen, gør vi det ved at holde en finger på filen til der kommer en Spand i øverste højre hjørne og trykke på den så forsvinder filen.  pilene i venstre hjørne er der stadig. Er der nogen som ved hvordan se slettes?.

Findes der nogle bøger om androi?.

V.H. Villy Jakobsen

 

 


hjflemming
Abonnent

    hej Villy  🙂

    Forlaget Libris udgiver rigtig gode guider om W 8.1 og Android mm.

    Mvh. Flemming


    oz1lds
    Abonnent

      Hej. Takfor svar. Jeg har Godt i Gang med Androi tablet. Men jeg kan ikke finde andre. Den hjælpe ikke i dette tilfælde. Det er en Samsung Galaxy tab 4.

      V.h. V.J

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Jeg vil tro, at du mangler at markere filen, der skal slettes. Inden du trykker på skraldespanden, skal du sætte et flueben ud for filerne, der skal slettes, ved at trykke på dem enkeltvis.

         


        dalbyjohn21577
        Abonnent

          Hvis den fungerer som min Samsung S3 og jeg har forstået spørgsmålet rigtigt, så træk en finger fra øverste kant og lidt ned derved kommer der en hurtigindstilling frem og ud for Beskeder i det blå bånd er der en knap markeret Ryd, tryk på den og listen bliver blank.


          oz1lds
          Abonnent

            Tak for hjælpen Dalbyjohn. Det virkede. Der kom kun et kryds frem sammen med oversigten over de slettede filer.  Men de forsvandt da jeg trykkede på den.

             venlig hilsen. Villy Jakobsen


            dalbyjohn21577
            Abonnent

              🙂

              Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.