sd-kort ikke isat eller findes ikke

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
houdrengen
Medlem

Jeg får pludselig følgende besked på min Huawey Ascend Y300 smartphone: “SD-kort ikke isat eller findes ikke.” Det har ellers virket upåklageligt og jeg har sat mit camera til at gemme billeder på sd-kortet. Jeg kan på min pc IKKE  via usbindgang finde kortet, kun telefonen. Sætter jeg kortet i min Samsung telefon kan jeg godt finde kortet på min pc og se mine billeder. Så det er altså ikke kortet, der er noget galt med. Hvad gør jeg for at få sd-kortet til at spille sammen med min Huawei igen?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Sikkerhedskopier først al data fra kortet til din computer. Prøv herefter, om du kan formatere kortet via din telefon.

    Vend tilbage, hvis det ikke virker.


    houdrengen
    Medlem

      Hej Christian. 

      Tak for dit hurtige svar. Men det virker ikke. Har vedhæftet et skærmdump af min Samsung telefon OG det formatterede sd-kort. Her læses kortet. Huawei telefonen tager ikke imod det formatterede kort, heller ikke mit sd-kort fra min Samsung. 

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Har du mulighed for at test om Huawei-telefonen kan læse andre kort?


        houdrengen
        Medlem

          Hej Christian.

          Ja, det har jeg testet. Der er ingen kort der virker. Det gamle kort virkede indtil for et par dage siden, jeg har hentet en masse fotos fra det. Og jeg har ikke før haft kortet ude. Har siddet der siden jeg købte det.

          /Jørgen

           


          khpoulsen
          Registreret bruger

            Hejl 

            det er sikkeret en fejl i tlf. jeg har prøvet det samme med en samsung tlf. når jeg havde brugt kortet nogle dage så var kortet ubrugelig ,brændt af, da det var sket 3 gange sendete jeg den til rep. undergarnti ingen fejl siden .


            houdrengen
            Medlem

              Hej khpoulsen

              Tak for dit svar. Jeg har fulgt dit råd og smidt den reparation. Så må jeg se om det kommer til at virke. Skal nok opdatere her, når jeg får den tilbage.

              Bedste hilsner

              Jørgen

               


              houdrengen
              Medlem

                Jeg har nu haft telefonen til rep. Ser umiddelbart ud til at det virker. Jeg kan dog ikke se sd-kortet via usb. Men i “filhåndtering” ser det ud til at mine fotos ryger ned på sd-kortet. Kan også se dem i “DCIM”. Det forvirrer mig dog, at det ikke ser ud som i min Samsung tlf. altså to poster phone og card. Her ryger jeg direkte ind uden de to poster phone og card.

                Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.