Slet App på Ipad

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
frank larsen-51a91d4e4b588552
Abonnent

Er der nogle af jer der har oplevet at man ikke kan slette Apps på en Ipad, det er selvfølgelig kun dem som jeg selv har installeret jeg vil have slettet et par stykker af.

Når man trykker på en App så begynder allesammen at ryste som de nu skal, men når jeg gør dette får jeg ikke det lille røde kryds ved App’sene hvilket så bevirker at jeg ikke får muligheden for at slette.

Jeg har prøvet at sætte Ipad’en tilbage til fabriksindstillinger og dernæst indlæst min sikkerhedskopi fra Apple, det hjalp ikke spor, så hvis der er en der har en løsning og måske endda selv oplevet det er jeg lydhør for svar.

Hilsen Frank 🙂


Mogens R.
Medlem

    Slette Apps på en iPad er lidt nemt, hvis du holder penefingeren på den pågældende ikon, der skal slettes i 3-5 sekunder.

    Derefter kan du se ikonerne danser på skærmen, og med et x i øverst højre hjørne.

    Tryk på den ikons x, og så bliver den væk, indtil du vil have appen tilbage.

    Jeg har selv en iPad Air, med sprængtfyldt med Appser, og har selv slettet, både Apper og billeder/filme i masservis. Uanset om du ejer den ene iPad type eller som min iPad Air, så er dette opskriften, for at fjerne – eller flytte appen.

    Når du har slettet det, der skal slettes, så tryk på H-OME tasten (ovenfor der, hvor du sætter ladestikket i.

    – Vend tilbage, når du har forsøgt mit svar –

     

    Hej Mogens

    Jeg tror ikke at du har læst mit indlæg helt, jeg skriver jo netop at jeg ikke får det omhandlede kryds så jeg kan slette. Det er jo faktisk dette lille kryds jeg mangler for at kunne udføre slettehandlingen. Så har du en løsning på dette vil jeg gerne afprøve den?

    Hilsen Frank

     


    Mogens R.
    Medlem

      Først, så har jeg set, og læst dit indlæg – derefter så koncentrerer jeg mig kun om en ting – Problemstillingen.

      Tryk på HOME tasten, foroven, hvor du også sætter ladestikket i. Nu skulle alle ap´ps´erne gerne stå stille.

      Derefter, tryk på skærmen, på den ene ikon i de 2-3 sekunder. Så ser du ikonerne danse, og du skulle gerne have både et x foroven på Appen, som du trykker, for at slette.  Det er det, man gør på en iPad. Jeg ejer selv en iPad Air, og en Ipad mini skal man gøre den smme handling, for at slette manuelt.

      Hej igen

      Jeg kender kun lidt til de 2 nævnte typer af Ipad som du er i besiddelse af og jeg kan ikke se at du koncentrer dig om problemstillingen i dette tilfælde da du jo bare går udfra at en Ipad fungerer på samme måde som de to du nævner.

      Men på en Ipad som min skal man trykke på skærmen ved et icon og så begynder samtlige iconer at ryste og så skulle der komme et kryds ved hvert enkelt icon som kan slettes, og det er altså dette lille kryds som ikke fremkommer nu, det har det jo gjort førhen, jeg er ikke helt nybegynder da jeg har prøvet at slette før, jeg har haft den i et par år nu og det er først her for nylig at dette sletteværktøj er forsvundet..

      Når man så havde slettet det eller de iconer man ville, trykker man på home knappen som sidder yderst på skærmens sorte kant på en Ipad.

      Hilsen Frank


      Mogens R.
      Medlem

        Så kan jeg desværre ikke hjælpe di yderligere, da jeg kun fortæller, hvordan man sletter ikonerne, når ikonerne ryster.

         

        Jeg håber på, at du finder en løsning på problemet. Jeg har gjort mit bedste.

        mathias flinck497433
        mathias flinck497433
        Komputer for alle

          Hej Frank

          Hvilke apps er det, du gerne vil slette, og som ikke får det røde kryds?

          /Mathias

          Hej Mathias

          Det drejer sig om alle apps, og selvfølgelig ikke dem som som Apple har monopol på skal være på Ipad’en. Men spil og andre apps som jeg selv har hentet. Igår den 10. juli fik jeg en opdatering til Ipad’en og håbede selvfølgelig at den ville løse mit problem, men heller ikke det har hjulpet. Men som jeg har skrevet tidligere i tråden har jeg forsøgt at slette alt og derefter starte op på ny, heller ikke dette hjalp, så hvis du sidder inde med de vise sten på dette felt hører jeg meget gerne om det.

          mvh. Frank

          mathias flinck497433
          mathias flinck497433
          Komputer for alle

            Hej igen

            Det kan være, at du har fået ændret dine begrænsninger, så du ikke kan komme til at slette dine apps – det er lidt en “børnesikringsfunktion”, som man kan sætte til, så børn ikke ved et tilfælde får slettet apps. 

            Nå løsningen kan være:

            Indstillinger –> Generelt –> Begrænsninger

            Her skal du så sørge for, at der er grønt ud for Sletning af apps.

             

            Mvh

            Mathias

            Tak Mathias
            Det var helt enkelt det der var galt, og jeg har endda været i en forretning som udelukkende handler med Æble produkterne, og her kendte de åbenbart ikke ikke til denne løsning. Så endnu engang stor tak for hjælpen

            Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.