Videresendelse af PFD-fil

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  khpoulsen 10 år siden.
Oprettet af
clelling
Abonnent

Jeg har netop fået en iPad, og naturligvis går der et stykke tid før man får alt til at virke, og indtil nu er det gået meget godt. Nu er jeg godt nok stødt ind i et problem, jeg håber der er er her i forum’et, der kan hjælpe mig.

Det drejer sig om eBoks: Jeg kan godt komme på eBoks, og jeg kan også se indholdet af PDF-filerne. Jeg kunne godt tænke mig at printe PDF-filen ud, man da jeg ikke har tilknyttet en printer, ville jeg godt videresende filen til en der har mulighed for at printe den, men lige meget hvor meget jeg leder, kan jeg ikke finde noget jeg kan trykke på, der ligner noget med “send med e-mail.

Forslag/løsning er meget velkomne.

m.v.h.

Claus Lellinge


khpoulsen
Registreret bruger

    Hej

    Jeg kan ikke sige hvordan det er på en iPad men på min sansung tlf kan jeg når jeg har åbnet PDF filen  vælge gem i acrobat.com eller del eller udskriv og under DEL kan der sendes som mail.


    clelling
    Abonnent

      På en iPad er det Apples styresystem IOS der bruges, og jeg er ikke helt sikker på at det virker på samme måde som Samsungs styresysten Android?: Acrobat.com siger mig i hvert tilfælde ikke noget.

      m.v.h.

      Claus

      Nu har jeg selv Android, ikke iPad, men deling til e-mail, iCloud, DropBox mv. fungerer på nogenlunde samme måde, også jfr. denne artikel om iBooks:

      http://support.apple.com/kb/HT4227?viewlocale=da_DK&locale=da_DK

      Bemærk også muligheden for at bruge AirPrint fra din iPad. Det kræver dog en printer, der er AirPrint kompatibel.

      Godt spørgsmål, jeg vil foreslå redaktionen at skrive en artikel om det.

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.