Wiko mobil med problem

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  gin-95df3cbfa9 5 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
gin-95df3cbfa9
Abonnent

Har givet min mand min gamle Wiko mobil. Kan jeg nu smide min Gmail på den ud, uden at min Gmail med alle mails forsvinder fra min nye Samsung mobil eller min PC?? eller hvad gør jeg, når jeg vil have min mands gmail ind på den?

Når jeg prøver at oprette hans Coronapas på den, møder jeg problemet “A secure connection could not be established”….. Hvordan løser jeg dette problem??

I har hjulpet mig så mange gange med mine problemer igennem årene, så jeg håber, at I også kan hjælpe med dette, selv om det ikke er en PC.

Hilsen Gin


kaj-emil
Abonnent

  Hej Gin

  Jeg beklager, jeg kom til at skrive noget vrøvl, som jeg har slettet…..undskyld.😥

  Med venlig hilsen

  Kaj-Emil

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Gmail er nemt: Det ligger på en server, ikke på den enkelte telefon. Derfor kan man uden videre dele Gmail mellem flere telefoner – eller, som jeg gør, mellem telefon, tablet og PC.

   Coronapasset er sværere, der er ikke så meget at gå efter. Det lyder som et netværksproblem, med TLS eller certifikater, og det kunne være værd at undersøge, om der ligger en opdatering til telefonen.

   En pragmatisk løsning kunne være at hente Coronapasset som PDF, og fremvise den fra telefonen.


   gin-95df3cbfa9
   Abonnent

    Hej Henrik,

    Det jeg gerne vil vide om Gmail er, hvordan jeg får fjernet mig selv og mine mails fra mobilen og så sætter min mand ind både som ejer af mobilen og med hans mail.

    Angående Coronapasset som ikke kan hentes er sikkert, fordi mobilen er for gammel. Android er kun en 4.0, men jeg kan da prøve om jeg kan finde ud af at hente passet som en PDF.

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.