Windows Phone

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 1 måned siden.
Oprettet af
mogenslj
Abonnent

Vi har lige anskaffet os en billig Nokia Lumia 630 med abonnement hos TDC.

Som det første ville jeg som sædvanlig installere antivirus. Jeg forsøgte først med Avast, men fandt ud af, at det ikke kan køre på Windows Phone. Så forsøgte jeg at hente AVG. Dette lykkedes heller ikke! Jeg får meddelelsen “Filtypen kan ikke læses af dit OS”. Det samme sker, hvis jeg forsøger at hente Google Chrome.

Er der virkelig så mange begrænsninger i Windows Phone, eller findes der en løsning på mine problemer?

 

M.v.h.

Mogens L J

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej Mogens

    Chrome findes ikke til Windows Phone.

    Der findes heller ikke anti-virus til telefonen, men på grund af telefonens restriktive operativsystem er det næppe nødvendigt.


    mogenslj
    Abonnent

      Hej, Christian!

      Er Windows Phone virkelig så ny, så der mangler beskyttelse?

      Jeg har altid som en gylden regel brugt vanen med, som det første, at installere en antivirus; men det er måske yt? Jeg vil være meget nervøs over at gå på nettet uden det.

      Jeg synes, jeg kan huske, at jeg i et nummer af Komputer For Alle læste, at Avast ikke kunne bruges i Windows Phone, men AVG kunne. Så må vi vel bare vente og se, om der snart kommer noget, vi kan bruge.

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Det er en god ide, at starte med at forholde sig til sikkerheden, men i tilfældet Windows Phone, er operativsystemet indrettet sådan, at anti-virus ikke er videre relevant.

        Samtidig er apps til Windows Phone underlagt en høj grad af kontrol, og kun godtkendte apps kan installeres. 

        Selvom du selvfølgelig skal være opmærksom på hvilke oplysninger, du sender til hvem, er risikoen ved at bruge browseren marginal. 

        Du kan læse detaljer om sikkerhedsarkiteturen på Windows Phone 8.1 her: http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=42509

        Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.