Åbner Edge/msn ved logon

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  jann1 3 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
user-543077
Registreret bruger

Når jeg logger på min bærbare computer åbner Edge automatisk. Hvordan kan jeg få den til at holde op med det. Er der et sted, hvor man kan se, hvad der sker, når man logger på? Jeg har kigget i opstart og strømstyring, men kan ikke finde noget. Jeg vil godt selv være herre over, hvilke ting, der åbner automatisk.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    En af de nyere funktioner i Windows er, at programmer genåbnes automatisk, hvor de var i gang da computeren blev slukket sidst. Dem af os, der foretrækker et rent skrivebord, finder det irriterende…

    Men det er til at komme over. Jobliste (der aktiveres med Ctrl+Shift+Esc) har et faneblad Start, der angiver hvilke programmer, der startes automatisk sammen med Windows. Højreklik på Edge og klik på Deaktivér, så skulle det ikke længere ske. Jeg vedlægger et skærmskud:


    jann1
    Abonnent

      Tak for svar

      Det mærkelige er, at Edge ikke optræder i start-vinduet (se vedhæfede 1). Til gengæld opdagede jeg, at Cortana var aktiveret, hvilket absolut ikke var meningen, så det er deaktiveret nu. Men Edge dukker alligevel op ind imellem, og vel at mærke med msn-vindue (se vedhæftede 2), som jeg ikke bruger og som ikke er min Edge startside.

       

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.