Åbning af billeder efter nulstilling

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  olcarst 5 år, 1 måned siden.
Oprettet af
olcarst
Abonnent

Jeg kører W10 og har haft visse “udfordringer” med systemet her på det sidste. Det endte med en nulstilling og nu er jeg så igang med at få det hele til at ligne sig selv. Men jeg er stødt på et lidt “sjovt” problem. Når jeg skal åbne mine billeder så får jeg beskeden: “Det ser ud til at du ikke har tilladelse til at få vist filen. Kontroller tilladelserne og prøv igen”. Men hvordan får jeg permanent adgang til mappen – hvordan gøres det?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det lyder som om mappen er ‘ejet’ af den gamle bruger.

    Højreklik på mappen, vælg Egenskaber, og derefter Sikkerhed. Det giver dette vindue:

    Hvis du vælger din nuværende bruger i listen af Gruppe- eller brugernavne, kan du se hvilke tilladelser du har til mappen. Og endnu vigtigere: Rediger gør det muligt at ændre dem.


    olcarst
    Abonnent

      Det er altså lidt underligt. Nogle få af billederne kan jeg få adgang til (jeg har vel et par tusind vil jeg tro), mens andre nægter mig adgang lige meget hvor meget jeg forsøger at ændre og redigere brugernavnet.

      Har forsøgt at vedhæfte en fil på 6,61 kb som viser fejlsvaret med af en eller anden grund tillader jeres system det ikke.

      Har forsøgt mig lidt frem og så fik jeg følgende fejlsvar op: “Der opstod en fejl under brug af sikkerhedsoplysninger for I:\Pictures\Airplane 1. jpg. Objekter i objektbeholderen kunne ikke optælles. Adgang nægtet” Og hvad betyder så det? Det kommer frem på alle de mapper med billeder jeg ikke kan åbne.

       

       

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Nu er det ikke brugernavnet, du skal redigere, men tilladelserne, brugeren har 🙂

        Hvis du går ind i Avancerede indstillinger og vælger din egen brugerkonto (det skal være på formen Computernavn\DitNavn), kan du ændre sikkerhedsindstillingerne på den overordnede mappe, og lade indstillingerne nedarve til alle elementer i mappen – prøv det. Jeg vedlægger et skærmskud.


        olcarst
        Abonnent

          Tak for svaret – det løste de fleste af mine problemer.

          Jeg dog dog et par billedfiler som stadig giver mig lidt problemer, men den må jeg lige kigge lidt nærmere på – jeg kan ikke helt gennemskue hvad der nu er galt.

          Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.