Aktivering af W10 efter køb af ny PC

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
1009461546sabina
Registreret bruger

Efter køb af ny PC er det lykkedes mig af aktivere W10, og har fået at vide at W10 er aktiveret med en digital licens.

Men. Når jeg prøver at åbne W10 får jeg beskeden:

Menuen start virker ikke. Windows har fundet en fejl. Vi prøver at rette den til næste gang du logger på. Men igen samme besked.

Dette spørgsmål har jeg stillet via en anden pc. Er der en der kan hjælpe.

Peter

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Peter

    Vi havde lige en artikel om “Fejlsikret tilstand” – den kan du bruge til at lave en reparations-installation af Windows på din nye PC. Der er dog også en mulighed for, at det er driveren til grafikkortet, der giver problemer. Den kan geninstalleres via Fejlsikret tilstand uden at gå til en fuld reparation af Windows.

    Når Start-knappen ikke fungerer, skal du bruge en anden metode til at komme i Fejlsikret tilstand. Nogle PC’er aktiverer det, hvis du taster F8 tidligt i opstarten. Virker det ikke, skal du afbryde opstarten hårdt 2-3 gange (f.eks. ved at slukke for strømmen) – så vil Windows tilbyde at starte i Fejlsikret tilstand. Der findes i øvrigt to varianter, med og uden netværk. Jeg anbefaler med netværk, for Windows’ reparation kan få brug for at trække nogle filer over internettet.

    Når du er i Fejlsikret tilstand, vil nogle simple menuer vise vej til reparationsmulighederne. Det fører lidt for vidt at beskrive dem her, de er ikke vanskelige at finde rundt i.

    Hvad der er årsag til problemet er svært at sige. Men jeg tror ikke, at det er Aktivering, der er problemet. Mit bedste gæt er, at der er et problem med driveren til grafikkortet.


    kaj-emil
    Abonnent

      Hej Peter

      Da du har købt en ny computer, bør du ikke “bøvle”, med de problemer du nævner.

      Hvis det var mig, ville jeg bede det firma/forretning, hvor den er købt, om at rette fejlene eller ombytte computeren til en der virker.

      Med venlig hilsen

      Kaj-Emil

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Kaj-Emil har en god pointe her, som jeg ikke havde tænkt på. Forhandleren bør sikre, at produktet fungerer 🙂

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.