Default-setting af skærmfarver i Windows 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
ejegaard
Abonnent

Jeg har via Startknappen været inde i Indstillinger, Personlig tilpasning og under Relaterede indstillinger  (Indstillinger for stor kontrast) afprøvet farvemulighederne for tekst, valgt tekst, knaptekst, baggrund mv. Det har desværre ikke været nogen umiddelbar succes, idet farvesammensætningen på skærmen med hensyn til tekst og billeder efterfølgende nu ikke længere er så god og skarp (læsbar) som tidligere. Spørgsmålet er derfor, om der er en grundindstilling af farverne, så jeg kan få den oprindelige skærmfarveopsætning tilbage.

Venlig hilsen Asger E

 

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Har du prøvet at vælge Lys eller Mørk fra listen Vælg din farve?

    Jeg mener, at det burde sætte alt til standardindstillingerne for de to temaer.


    ejegaard
    Abonnent

      Tak for svar. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg kan ramme standardindstillingerne  helt (hvor meget  lys og hvor meget mørk), men jeg prøver mig frem.

      Jeg har så fået et lille nyt problem  (måske som følge af skærmfarveproblematikken?? I Excel er det nu ikke længere muligt at farvelægge baggrunden i en celle, og det er heller ikke muligt i en celle at ændre skriftfarve fra sort.

      Er jeg så heldig, at du også har en løsning på dette problem??

      Venlig hilsen Asger E

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hej Asger

        Problemet i Excel har ikke noget med Windows’ farver at gøre, det styrer Excel helt selv. Jeg mistænker, at du er kommet til at låse arket mod ændringer i formatet?

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.