Den nyeW10 fylder meget hvad kan jeg slette?

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
john.overgaard
Abonnent

Fordi den nye W10 fylder har jeg næsten ingen plads. Jeg overvejer at slette følgende: Jeg har en mappe der hedder MobileSynck fylder næsten 60gb kan jeg ikke slette den og så nøjes med at have en kopi af min iPhone i skyen?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det er altid godt at rydde op – og svaret til dit forslag er ‘Ja’, det er tilstrækkeligt.

    Men lad mig komme med to andre forslag:

    1) Brug Windows-funktionen Slet midlertidige filer. Den finder du i Kontrolpanel.

    Den gennemsøger computeren efter filer, der kan slettes uden videre, herunder filer fra tidligere versioner af Windows. Der kan være mange gigabytes at hente. Jeg vedlægger et skærmskud. I det konkrete eksempel er der ingen filer fra tidligere Windows-versioner, fordi jeg har lavet den oprydning tidligere. Men alene oprydning fra Windows Update giver 3 GB uden videre.

    2) Hvis din computer har mere end et drev, kan du flytte placeringen af dokumentmapper til et andet drev, inklusive alle filer, der allerede ligger der. Det kan du gøre på Dokumenter, Billeder, Musik, Overførsler, Videoer mm. – og fremover vil velskrevne programmer gemme deres filer i den nye placering.


    john.overgaard
    Abonnent

      Jeg har nu fulgt de gode råd og fik meget mere plads. Men uanset dette kunne jeg godt tænke mig at modtage en kommentar på følgende.

      Se vedlagte fil hvor jeg gerne vil slette mobil synk.

      Vedhæftede filer:
      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Ja, iCloud er nok. Og der findes en bedre måde at gøre det:

        Gå ind i iTunes, vælg din telefon, og vælg “Fjern sikkerhedskopi” (vil jeg tro, det hedder – jeg har ikke selv en iPhone at slå det op på). Så bliver sikkerhedskopien fjernet, og kommer ikke igen.

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.