Din telefon hjælper

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
ole mejdahl752022
Abonnent

Jeg har for nogen tid siden installeret ovennævnte på min PC og Androi mobil, så jeg kan sende og læse sms. på PC. Spørgsmålet er, når jeg har sendt en sms. fra PC, hvor kan jeg efterfølgende se: sendt sms.?, jeg kan ikke finde det på

hverken mobil eller PC, og så kan man jo komme i tvivl, om den er sendt, især hvis man ikke modtager nogen reaktion.

Er der nogen, der kan hjælpe?

Med venlig hilsen

Ole Mejdahl

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Ole

    Den afsendte SMS skal kunne ses både på PC og telefon – det fungerer for mig. Hvis det ikke sker, må der være noget galt i program eller opsætning. Microsoft har en generel guide til fejlfinding her:

    https://support.microsoft.com/da-dk/help/4459358/windows-10-your-phone-app-help


    user-366845
    Registreret bruger

      Jeg har samme problem. Når jeg afsender en besked fra min PC kan jeg godt se godt se den, men næste gang jeg åbner programmet er den væk, og den har aldrig fremkommet på min mobil. Men beskeden er sendt.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Jeg har selv haft nogle udfordringer med Din Telefon. Det ser ud som om der har været nogle driftsproblemer med den, så den ikke kunne få kontakt til PC’en. Men i dag er forbindelsen faldet på plads, så synkroniseringen af SMS og billeder fungerer igen.

        Og det er forbindelsen, der er kritisk. Når man sammenkobler telefon og PC, skal app’en på telefonen have ret vidtgående rettigheder (se skærmskud). Når telefonen er forbundet, er der en lille besked i topbjælken (også skærmskud), så fungerer det.

        Så jeg vil opfordre til at prøve igen, med telefonen på samme trådløse netværk som PC’en.

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.