Død computer

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
dalbyjohn21577
Abonnent

Efter seneste win10 opdatering nægter computeren at boote, jeg kan ikke skifte boot-rækkefølge da maskinen ikke kommer så langt, hdd lampen kommer med nogle små blink og så sker der ikke mere, surt.

Positivt, jeg har pillet disken ud og kan komme til mine data, er der en måde at genoprette systemet på eller skal jeg bare være glad for at redde data.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej John

    Det tyder på, at der er opstået en hardware-defekt eller mere sandsynligt, at der er gået noget galt med en opdatering/ændring af BIOS/UEFI i forbindelse med Windows-opdateringen.

    Hvis du oplyser mig præcis hvilken computer, der er tale om (mærke/model/type), kan jeg prøve at undersøge sagen nærmere.

    Jeg vil også anbefale dig at tage kontakt til producenten eller forhandleren af computeren og høre om de kan hjælpe.


    dalbyjohn21577
    Abonnent

      Hej Christian

      Det ligner en uheldig opdatering, da det var en ældre DELL har jeg taget konsekvensen og taget harddiskene ud og sat dem over i en anden maskine, så jeg stille og roligt kan overføre data, maskinen tjae da jeg ikke kunne komme til bios betragter jeg den som skrottet, så kan jeg øve mig på den for at se om jeg kan få den i gang, men ellers ud.

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej igen

        Så lukker jeg sagen her.

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.