Er en Microsoft-konto nødvendig

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
ehk1938708744
Registreret bruger

Hej Komputer for alle.

Jeg skiftede for kort tid siden ISPér, hvor det var nødvendigt at ændre min mailadresse. Det resulterede i en større mængder rettelser på konti – hvor jeg glemte, at min mailadresse fandtes som en alternetiv adresse hos Microsoft ([email protected]). Da jeg senere skulle bruge [email protected] (download af Easy Poster Printer, som jeg tilsyneladende kun kunne hente via Microsofts butik), mente man, at det gav adgang til personfølsomme oplysninger, når jeg skulle købe programmet til “nul kroner”. Jeg skulle derfor identificere mig via den ikke længere brugte mail – hvilket således ikke kunne lade sig gøre.

Jeg kunne først få ændret min alternetive mail efter en ventetid på cirka 1 måned, hvilket jeg blev træt af.

Ovennævnte er blot orienterende – og er ikke nødvendigt til brug for spørgsmålet.

Mit spørgsmål er: Er det nødvndigt med en microsoft konto, for at mine Windows 10 pcér kan fungere? (har en stationær og bærbar, som ikke skal synkroniserer, da jeg bruger JottaCloud).

Jeg var igang med at lukke min konto for [email protected], men kunne i processen se, at nogen af mine enheder måske ikke længere vil fungere. Umiddelbart syntes det dog at være eventuel telefon eller telefoner, hvis disse var koblet op på microsoft kontoen. Jeg bruger jf. ovenfor kun Windows 10 på en stationær og en bærbar pc.

Skal jeg have betænkeligheder ved at lukke kontoen.

Fsv. Microsoft, så bruger jeg stort set kun styresystemet på to enheder jf. ovenfor – og længes i realiteten tilbage til Windows XP. Jeg abonnerer ikke på programmer fra Microsoft. Eksempelvis OfficePakken, som jeg vælger at købe, i stedet for at abonnere på programmet.

Jeg håber I vil give mig et godt råd .0)

Venlig hilsen

Erik Kristensen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Erik

    Ja, det kan være ret generende med al den bekræftelse. Der ligger retsforhold omkring udgiveransvar bag det, og i rigtig mange tilfælde ser vi, at udgiverne hellere gør tingene besværlige for alle end at risikere ballade fra få.

    Til spørgsmålet om ikke at have en MS-konto er løsningen at oprette en ny konto på din pc, og det skal være en lokal konto. Så bliver den ikke bundet til Microsofts online tjenester. Det er gemt lidt af vejen, for Microsoft er udmærket klar over, at de tjener mest på deres tjenester. Du gør sådan:

    • Gå ind i Tilføj, rediger eller fjern andre brugere.
    • Klik på Tilføj en anden til denne pc.
    • Klik på Jeg har ikke denne persons loginoplysninger.
    • Klik på Tilføj en bruger uden en Microsoft-konto.

    Indtast brugernavn og adgangskode, og klik næste. Der bliver nu oprettet en helt lokal bruger. Jeg vedlægger et par skærmskud af det:

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.