Er Google bortcensureret i Edge?

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  lhoexbroe 6 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
lhoexbroe
Abonnent

Når jeg åbner en ny fane i Edge, har jeg valgt billedet med links til populære sider som startside. Jeg bruger naturligvis meget Google, og der har tidligere ligget et link til Google blandt de populære sider. Hvis jeg har en eller anden hjemmeside  åben og vil skrive en ny web-adresse, åbner et gardin med mine seneste web-adresser. Men efter seneste Windows-opdatering er Google forsvundet begge steder. Jeg kan naturligvis taste google.dk i adressefeltet, men det var nemmere før, når linket automatisk kom frem. Jeg har med vilje tastet mig ind på google ca. 25 gange, men alligevel kommer Google ikke frem blandt populære eller seneste.
Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om Microsoft simpelt hen har bortcensureret Google. Ved I noget om det?

Jeg kan naturligvis lægge Google.dk ind under favourites, men det virker underligt, at det er forsvundet de nævnte steder.

Venlig hilsen

Leif Høxbroe

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej Leif

    Det tyder på, at nogle af indstillingerne i Edge er blevet nulstillet. Du kan sandsynligvis løse problemet ved at vælge Google som standardsøgemaskine i Edge:

    1. Åbn menuen med de tre prikker, og klik Indstillinger.

    2. Klik Vis avancerede indstillinger

    3. Under punktet Søg i adresselinjen med, klik Skift søgemaskine.

    4. Vælg Google-søgning, og klik Benyt som standard.

    Vedhæftede filer:

    lhoexbroe
    Abonnent

      Tusind tak! Det viste sig, at Bing var indstillet som standardsøgemaskine. Den bruger jeg aldrig. Tilsyneladende har Microsoft skiftet Google ud med Bing ved den seneste opdatering. Jeg har i hvert fald ikke været inde og pille. Nu har jeg skiftet til Google, så må jeg se hen ad vejen, om den dukker op igen unde “populære”.

      Med venlig hilsen

      Leif Høxbroe


      lhoexbroe
      Abonnent

        Desværre har det vist sig, at ovenstående svar alligevel ikke har hjulpet. Jeg har nu i over en måned regelmæssigt brugt Google, men Google optræder stadigvæk ikke under “populære” eller i gardinet i søgefeltet i Edge. Jeg har grumme mistanke om, at Microsoft har bortcensureret Google til fordel for Bing.

        Med venlig hilsen

        Leif Høxbroe

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.