Facebook åbnes i start

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
3787700172
Registreret bruger

Har problemer med at åbne Facebook når det er i Chrome, har forsøgt med de anbefalinger der er på nettet. Hvis jeg laver en genvej til skrivebordet kan jeg fint åbne den, men hvis jeg laver en genvej som jeg fastgør til start, så kommer jeg ikke på facebook, men på chromes søgeside??

I Edge virke det også trægt idet den kommer og siger noget med script??

Nogen forslag??

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Lad mig lige høre lidt nærmere, hvordan du gør dette?

    Jeg vedlægger et skærmskud, der viser min genvej til Facebook – det er ganske enkelt, den er lavet med den højreklik og “Opret genvej”. Den åbner i Firefox, der er min standardbrowser.

    Når jeg fastgør den til proceslinjen, bliver den tilknyttet Firefox. Her er metoden at højreklikke på Firefox ikonet, og så vælge den fastgjorte genvej. Jeg vedlægger et skærmskud, der viser det. Kan du beskrive lidt nøjere, hvordan du opretter genvejen?

    Problemet med script-feil i Edge vil jeg gerne have dig til at tage til et nyt spørgsmål, gerne med nogle flere detaljer end du har givet her. Skærmskud er altid meget nyttige!

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.