Flytte programmer

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  svend frandsen 5 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
svend frandsen
Abonnent

Jeg læste Steffen Nielsen udmærkede artikel “Få mest muligt ud af to harddiske” i 10/2018. Da jeg har god brug for at spare på C-drevet, så fulgte jeg rådet om at flytte mine Biblioteker til D-drevet. Det gik fint, men følgerne var katastrofale. To store, halvfærdige video-produktioner åbnes nu UDEN optagelser. Er der nogen muligheder for, at jeg kan vende tilbage til den oprindelige opsætning? Jeg har prøvet genopretning, men det virker ikke.

Kan jeg eventuelt flytte ALLE mine programmer (Windows undtaget selvfølgelig), til et andet drev og så geninstallere Windows på C-drevet, som er en SSD-disk. (kører Windows 10 – 1803)VH Svend Frandsen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Svend

    Det er en grim oplevelse, men kan dit videoprogram ikke lokkes til se se efter kildefilerne et andet sted, altså på den nye placering? Det må have gemt den gamle sti internt i projektfilen.

    Du kan også bruge “Flyt biblioteker” funktionen til at flytte mapper og filer tilbage.

    At flytte programmer er lidt vanskeligt, for som du ser i eksemplet med dine videoproduktioner, husker de som regel, hvor de er placeret, og det kan give problemer bare at flytte dem. Derfor vil jjeg anbefale at du afinstallerer hvert program, installerer det igen, og under installationen udpeger at det skal ligge på D:-drevet.


    svend frandsen
    Abonnent

      Tak for svaret, Henrik. Det blev jeg meget klogere af, VH. Svend Frandsen

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.