Funktionen Åben/Gem

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 1 måned siden.
Oprettet af
petmoe
Abonnent

Hej. Har et problem. Hvis jeg dobbeltklikker på en fil i et kommandoprogram som feks. Stifinder åbenr filen som den skal. Hvis jeg samme sted højre klikker og vælger åben, gør dendet også.

Hvis jeg er i mit mailprogram via Thunderbird og skal åbne samme fil i vedhæftet og gør det smme her, får jeg kun funktionen Gem som mulighed, også selv om jeg vælger Åben i dialogboks.

Samme sker når jeg er i netbank/ebks eller lign. Åbenfunktionen fungere ikke. Jeg har set hele Windowsindstillingerne igennem, og kan ikke finde et sted jeg kan ændre det.

Kender nogen til det problem.

Petmoe.

Spørgsmål opdateret 1/4-16

Blev spurgt om det er ens ved alle filer. I jpg og Xls filer bliver jeg spurgt om jeg vil gemme eller åbne dem med de programmer jeg har bestemt til dette. I pdf og mdb filer kan jeg kun gemme selv om jeg har bestemte programmer til det. Jpg åbnes med Foxit reader. Mdb åbnes af Microsoft Access. I disse programmer kan jeg kun gemme selv om jeg beder dem om at åbne.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Gælder det for alle typer filer? Hvis der fx er tale om PDF-filer, og der ikke er tilknyttet et program til denne filtype, kan fejlen ligge her.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.