gendanne filer fra windows 10 til windows 10 pro

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
arne jensen-3cbc344a09
Abonnent

Hej komputer for alle.

Jeg har sat en større harddisk i min komputer og vil overføre filer fra den gamle harddisk, men billedfilen kom med og ikke andet. Jeg ville gerne have dokumenter og program filer med, har prøvet at gendanne dem med acuva, når jeg kommer til punket gendan, koster det penge.

har i en god løsning? Jeg kører med windows 10 pro

Mvh. Arne

 

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hvordan er den gamle harddisk tilsluttet? Hvis den er internt i computeren eller tilsluttet via USB-kabel, bør den have fået et drevbogstav, så du bare kan flytte filerne med Stifinder.

    Hvilken billedfil er det præcist, du har fået med?

    Programmer kan man desværre ikke flytte fra en gammel til en ny harddisk. Der er alt for mange indstillinger og detaljer, det ikke er til at flytte uden videre.

    Dokumenterne skal du til gengæld have fat på. De kan så ligge lidt af vejen, typisk i en mappe C:\users\brugernavn. Hvis du kan se den gamle harddisk med Windows Stifinder, bør du kunne finde frem til dem.

    Den gamle harddisk er tilsluttet med et usbstik og jeg kan se harddisken, men alle dokumenterne er flyttet over på den nye harddisk, men har fået navne jeg ikke forstår. det ser ud til at hele den gamle harddisk er kopieret. Jeg ville kun have haft dokumenter og billeder. kan jeg åbne dem og hvordan? ps. Dokumenterne ligger ikke på den gamle disk mere, så jeg kan ikke hente dem derfra. Her er et udpluk af hvordan gendannelsen ser ud.

    Arne

     

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      De filer er systemfiler, ikke omdøbte dokumenter.

      Er der nogen undermapper? Dine dokumenter kunne ligge der.

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.