Kan en backup usb nøgle, lavet i media creation tool bruges til an anden computer?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 1 måned siden.
Oprettet af
nonni
Medlem

Jeg kan ikke lave en windows 10 backup usb nøgle på min nye computer, men jeg har en windows 10 backup usb-nøgle jeg har lavet i Media Creation Tool som er anbefaldet og beskrevet i Komputer for alle nr. 3 i år. og mit spørgsmål er om at den kan bruges på en anden computer med windows 10 på?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Media Creation Tool laver et installationsmedie på usb eller dvd, som kan bruges til at installere Windows 10 fra bunden på en hvilken som helst computer.

    Det forudsætter at du har en gyldig licensnøgle, eller at pc’en der installeres på, allerede er registreret hos Microsoft med en Windows 10 licens. Det kan ske via opgraderingen fra Windows 7 eller 8. Hvis pc’en er født med Windows 10, er licensnøglen gemt i computerens hardware.

    Efter en ren installations, skal alle drivere og programmer installeres påny.

    Installationsmediet kan også bruges til andre gendannelsesfunktioner, som fx at nulstille pc’en.

    Et genoprettelsesdrev (http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-10/create-a-recovery-drive) indeholder et øjebliksbillede af Windows 10, og kan nemt og hurtigt bringe computeren tilbage til dens oprindelige tilstand i tilfælde af nedbrud.

    Keywords: Windows 10, backup, media creation tool, genoprettelsesdrev, recovery

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.