Kan ikke installere windows 10 efter genoprettelse

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 6 år siden.
Oprettet af
aage
Registreret bruger

Jeg har en Lenovo Idea pad 10 som jeg genoprettede , jeg har fået installeret windows 8 og har hentet iso filen til windows 10 ned. Nu kommer så problemet, når jeg kommer et stykke ind i prosessen kan jeg vælge mellem 3 punkter, (jeg har prøvet at vælge alle ), men neden under er der: en ring med et x i, ved siden af står der ordret.: Intel Atom processor (condenamed clovertrail) Your pc contains an (condenamed clovertrail) wich is not supported on this version of windows.

Den version jeg prøver at installere er den som min pc selv har valgt.

Jeg kan kun gå tilbage og installationen slettes igen. Jeg har snakket med Microsoft og de har ingen løsning, de siger jeg skal snakke med Lenovo.

Inden jeg genoprettede min pc var den opdateret til windows 10

Er der nogen her på spørg os forum der har en løsning på problemet, eventuelt et link til et windows 10 der virker.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det er et officielt vedtaget og publiceret problem. Microsoft har valgt ikke at opdatere Windows 10 til denne noget ældre Atom-CPU – derfor kunne den køre en tidligere udgave af Windows 10, men ikke den nyeste. Der er problemer i driverne, og Intel er holdt op med at understøtte de tidligere Atom-udgaver.

    Altså skal du have fat i en tidligere udgave af Windows 10 for at opdatere fra Windows 8. Der er også en lille mulighed her, for hvis man fortæller Microsoft, at man bruger hjælpemidler til handicappede (forstørrelsesglas til skærmen etc.), kan Windows 8 opgraderes gratis til Windows 10. Men om den kan finde den rigtige version til din CPU, ved jeg ikke:

    https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade

    Jeg kan desværre ikke hjælpe med ISO-filer med tidligere Windows 10 udgaver.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.