Kan jeg køre med Win 8.1 og WIN 10 på samme maskine?

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 7 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
hoergren1
Abonnent

Der er nogle hjemmesider jeg ikke kan aktivere med Win 10. De virker fint på WIN 7 og 8.1. Kan jeg installere WIN 8.1 på min WIN 10 maskine så jeg kan vælge hvilket system der skal bruges? – altså en slags dual opstart.

Tao
Tao
Supporter

    Hej,

    Det kan man godt såfremt du har to forskellige drev eller partitioner på din PC. Jeg synes dog, at det virker som en omstændig løsning hvis det ‘bare’ handler om, at det ikke er alle hjemmesider, du kan få til at åbne. 

    I Windows 10 anvender du sikkert Microsoft Edge – prøv i stedet at hente browseren Google Chrome til at åbne de genstridige hjemmesider. Den kan kvit og frit hentes her: https://www.google.dk/chrome/browser/desktop/


    hoergren1
    Abonnent

      Bare bare det er en hjemmeside hvor jeg ser sportsprogrammer og det er en bettingsite. Du svarer vel egentlig ikke ikke på mit spørgsmål udover at sige ja det kan du – og hvordan gør jeg så det? Jeg bruger Firefox ikke Edge og har Chrome installeret også.

      I det hele taget forstår jeg ikke jeres forelskelse i Windows 10. Her er nogle af de problemer jeg er stødt på:

      Gentagne problemer med at internettet lukker ned uden grund, så jeg i værste fald skal genstarte maskinen. Har sat netdelen til IKKE at lukke ned for at spare strøm så det er ikke det. Jeg har prøvet med den indbyggede modtager og en jeg sætter i en USB port – det sidste virker bedst.

      Jeg har en ældre minolta 5430 farvelaser der funker fint med win 7 og 8.1 og EEN gang når jeg installerer driveren på WIndows 10 nogle gange kan jeg være heldig at printeren reagerer 2-3 gange, men har jeg forladt det program (MS Publisher normalt) så virker printeren IKKE når jeg går ind i samme program igen – underligt ikke. Så kan jeg starte forfra med at installere driveren.

      Jeg havde problemer med min Canon Lide 100 skanner men det er løst efter søgning på nettet – virkede fint 7 og 8.1.

      Så kære redaktion tag nu vores problemer alvorligt og giv os nogle løsninger også med at “nedgradere” til Windows 8.1  swom jeg synes er det bedste styresystem de har lavet – hvor de åbenbart har overført de fleste drivere fra 7.

      Jeg vil altså gerne have at I fortæller mig hvordan jeg installerer Windows 8.1 på min maskine og får en DUAL opstart, hvor jeg kan vælge det der skal virke den dag. På forhånd tak.

       


      hoergren1
      Abonnent

        En anden ting I kan hjælpe brugerne af Windows 10 med er at få fjernet de irriterende pop up m.m. der er direkte reklamer for et eller andet. HYer er et par stykker I kan starte med:

        Stop af foreslåede apps i startmenu

        Indstillinger – personlige indstillingfer – start – gå ned til punkt hvor der står  – vis lejlighedsvis forslag – sæt til OFF

        Endnu en i personlige indstillinger

        låseskærm – vælg et billede i stedet for Windows spotlight så undgår du reklamer der.

        Og så en under indstillinger – system – beskeder og handlinger – vis mig tips om windows  slå den fra

        Så er der diverse spil der nu koster hvor de før var gratis – vis folk hvordan de afinstallerer dem – det drejer sig fx om: Candy Crush Soda Saga, Flipboard, Twitter, and Minecraft – der indtil den nyeste udgave af Windows 10 KUNNE fjernes men det kan de ikke mere og dog

        Gå ind i startmenu – find app – højreklik – uninstall

        Og så er der de programmer der ligger som en flise men som ikke er installeret. Vis os hvordan man fjerner den slags. Windows 10 er “gratis” men er i virkeligheden en gedigen pengemaskine.

        God fornøjelse til redaktionen der i deres begejstring kan gøre brugerne en tjeneste så de også begejstres.:)

         

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.