Kode til Windows

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
omh753464
Abonnent

Jeg har fulgt opskriften til spørgsmålet ”Kan jeg slippe for kode i Windows 10?”, men nu opfører adgangen sig mærkeligt, idet den ikke vil logge mig ind under henvisning til fejl i bruger eller kode. Efter nogen tid åbner den dog alligevel uden jeg aner hvad der er sket, men vil ikke udskrive. Kan det hænge sammen med, at der tilsyneladende er en bruger benævnt ¬_ashbackup_ ud over mig (se vedhæftet)?  Jeg har en ekstern harddisk tilsluttet, som automatisk danner backup.

– og hvad gør jeg så?

Mvh.   Ole Hansen

 

Tilføjet 13. juni        Jeg har klaret problemet midlertidigt med en systemgendannelse. men spørgsmålet er stadig aktuelt: Kan jeg slippe for kode i Windows 10?

Vedhæftede filer:
  1. Brugerkonti.docx
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Ja, det har at gøre med sikkerhedskopieringen. Af praktiske grunde opretter Ashampoo en ekstra ‘bruger’, der sørger for sikkerhedskopieringen. Og at der tilføjes en bruger, får Windows til at standse op og bede om adgangskode igen.

    Det bør kunne løses ved at slå automatisk login fra, så installere programmet, og derefter slå automatisk login til igen. Når du sætter automatisk login efter den nye ‘bruger’ er oprettet, fortæller det også hvilken bruger, Windows skal logge ind automatisk.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.