Kritisk Fejl Menuen Start og Cortana virker ikke

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  jann1 8 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
erik rasmussen-1a31c68ce5907706
Abonnent

 

Dette problem er opstået for en uge siden,som følger:

Kritisk Fejl Menuen Start og Cortana virker ikke

Jeg har prøvet alle muligheder – men man kan ikke komme til at opdaterer windows 10 – man kan ikke gendanne til en tidligere dato

kender i til problemet og hvad er løsningen – jeg kaan se at det er mange der tilsyneladende har problemet – er Microsoft ved at løse problemmet? og hvorfor kan man ikke finde UPDATE og flere andre.

mvh

Erik



jann1
Abonnent

    Dit problem er ikke nyt og har været oppe flere gange. Blandt andet i tråden fra 24/8 2015, hvor der dog aldrig kom en løsning.

    Jeg har ikke nogen tilfredsstillende løsning, men mit problem var kun for en enkelt bruger, og heldigvis havde jeg en anden bruger på computeren med administratorrettigheder.

    Den defekte konto kunne jeg dog komme til under fejlsikret tilstand. Her kunne jeg kopiere indholdet af ikke delte mapper over i delte mapper, hvorved de var tilgængelige og ikke gik tabt, da jeg efterfølgende slettede kontoen fra computeren.

    Kontoen, som var en account konto hos Microsoft, kunne jeg bagefter geninstallere, og den har fungeret siden.

    Dette er en meget utilfredsstillende løsning, som jeg kun kunne gennemføre, da jeg havde en anden konto med administrtatorrettigheder.

    Jeg synes at Microsoft har et stort problem med ikke at have fundet en løsning  på dette problem så mange måneder efter.

     

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.