Låst win 10

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Jeg har tidligere været herinde på siden, men jeg prøver igen. Problemet er, at jeg ikke kan komme ind på programmet Win. 10. Når jeg starter min stationære, dukker der efter et halvt minut et skærmbillede op på skærmen, men den er død som et glasøje. Jeg kan ikke få hverken min mus eller tastatur til at virke, så jeg sidder i “saksen”. Computeren er fuldkommen låst, hvilket gør det umuligt at komme “ind” og arbejde med computeren, så man eventuel kan komme i gang med at reparere den.

Hvad gør jeg?

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Først skal du overveje, om noget er gået i stykker i computeren? Harddiske har begrænset levetid, jeg ville ikke stole på en, der er mere end fem år gammel.

    Med den overvejelse på plads skal du nok geninstallere Windows. Hvis du har adgang til en anden pc (venner / familie / arbejde) kan du hente installationsfilerne til en USB-nøgle, som du derefter starter fra.

    Microsoft har en omfattende vejledning til det her:

    https://support.microsoft.com/da-dk/windows/indstillinger-for-genoprettelse-i-windows-10-31ce2444-7de3-818c-d626-e3b5a3024da5#bkmk_section4

    Har rodet med min PC i timevis, og fandt endelig fejlen. Der var åbenbart sket noget med den forbindelse, jeg havde ned til mit USB-samlestik. Efter at have alle forbindelserne adskilt, pustet og renset samlede jeg dem igen og VOILA, der var pludselig forbindelse igen. Jeg ved ikke, om det har kunnet skyldes lidt snavs eller hvad, men nu virker den i hvert fald igen som før.

    Vh. John

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Ah, det var en naturlig forklaring.

      Det understreger i øvrigt at det er vigtigt at få et læs detaljer med i den slags spørgsmål. Det var svært at sige noget konkret fra den oprindelige beskrivelse.

      Jeg vil foreslå Redaktionen at skrive lidt om det vigtige i at få en masse detaljer med 🙂

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.