Logge på windows 10

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  komix 7 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
bobbyzz1493976
Abonnent

Når jeg logger på min nye windows 10, sker det ofte at jeg ikke kan logge på ,og får beskeden .”Adgangskoden er forkert”. jeg er 100% sikker på at koden er rigtig, Jeg har brugt den længe i windows 7,      og pludselig kan det  lykkes det efter flere forsøg.     Er der nogen der har oplevet det samme??   Og er der nogen løsning på problemet.

 


komix
Abonnent

    Jeg har samme problem, . Jeg kan ikke starte min bærebar computer, hvor får man hjælp ?.

    Mvh.

    Erik


    zuenonentu
    Abonnent

      Hej

      Jeg kender ikke den direkte årsag da der kan være flere, og oplysningerne i spørgsmålet er sparsomme.

      Tjek først basale ting som Caps lock og num lock (Caps lock er placeret lige til venstre for knappen A).

      Antaget at de basale ting er i orden og koden stadig er indtastet rigtigt, kan jeg foreslå en løsning, der dog ikke fikser problemet, blot omgår det. I Windows 10 kan man oprette en PIN kode til at logge på computeren i stedet for adgangskoden, hvilket stadig er sikkert og indbygget i Windows (det er derfor en Windows ‘løsning’ på problemet). Pin koden oprettes ved at gå ind Indstillinger (Genvejstast er Windows + I), gå ind under Konti, og vælg punktet Indstillinger for logon. Herinde er der mulighed for at oprette en pinkode til logon brug.

      Mvh

      Jannik Davidsen


      bobbyzz1493976
      Abonnent

        Jeg har ikke grundlæggende løst problemet,   Men når windows10 åbner, trykker jeg med det samme på “genstart” og derefter virke mit kodeord.      Jeg har hørt at det kan have noget med” strømstyring og hurtigstart”  at gøre .  Er der nogen der har erfaring med det?

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.