Min "Mus" er gået i sort når jeg starter min PC

Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 uge siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Jeg er desværre kommet i svarre vanskeligheder, idet der ikke er nogen reaktion fra min “mus”, når jeg opstarter miun stationære PC.

Jeg havde downloaded programmerne Kaspersky Antiransomware Tool og Ransine fra KfA nr. 4/2021, for og se, om det var noget jeg kunne anvende. Jeg fik prøvet Ransine, og det så ud til at virke.

Da jeg om aftenen ville arbejde lidt på min PC igen og  åbnede den, blev det bare til en mørk skærm. Jeg startede den endnu en gang, og denne gang kom der et fint billede på skærmen, men musen var ikke synlig på skærmen, lige meget hvad jeg så ellers prøvede.

Er der nogle, som har været ude for noget lignende, eller har et tips til hvordan jeg får liv i musen igen, ville jeg være meget glad, for uanset hvad, så har jeg jo brug for musen enten jeg vil bruge min PC eller hvis jeg bliver nød til at give min PC en frisk start.

De bedste hilsener

John

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej John

  Er det en trådløs mus? I så fald kunne det såmænd være batteriet, der skal skiftes.

  Hvis musen har USB-tilslutning, vil jeg foreslå at flytte den til en anden port, eller til en anden pc.

  Mos kan også gå i stykker, hvis f.eks. en elektronisk komponent svigter. Hvis musen bliver set af Windows, vil den optræde i Enhedshåndtering som vist her:

  Jo, det er trådløs mus. Batteriet er skiftet til net nyt. Musen fungerer perfekt på min laptop, så det må være et eller andet i selve programmet, der er gået galt. Problemet er derfor sådan, at det er umuligt, at åbne for at komme “ind” i maskineriet, så jeg havde en mulighed for at geninstallerer Windows 10.

  Venlig hilsen

  John

  tips2
  tips2
  Registreret bruger

   Har du mulighed for at købe en kablet mus med USB stik og afprøve om den virker ?????????????

   Jeg har også en mus med kabel, og den har jeg allerede prøvet. Jeg kan se, at jeg nok har formuleret mit spørgsmål lidt vagt. sagen er, at HVERKEN min MUS eller mit TASTATUR kan anvendes, så jeg har ingen muligheder for at komme ind og dirigerer mig hen til at klikke mig ind nogen steder. Derfor er jeg helt låst.

   Mvh. John

    

    

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Ja, det er nyttigt at være præcis – ind imellem latterligt præcis – når vi diskutere den slags ting. Her er jeg også interesseret i at høre, om mus / tastatur er med Bluetooth forbindelse, eller om der er en lille enhed, der skal i USB-porten. Det kunne være nyttigt at prøve andre af computerens USB-porte. Når du har prøvet med kablede enheder lyder det som om driveren til USB-porten er gået i baglås.

    Fungerer det, hvis du starter computeren fra en USB-nøgle med Windows installationsfiler?

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg