Min PC harddisk fyldes konstant op med ingenting

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
user-518554
Registreret bruger

Min PC harddisk fyldes konstant op med ingenting så jeg har 0 MB på SSD’en og dermed er PC’en stort set ubrugelig. På trods af at jeg den ene dag har slettet filer og fået 5-8 GB fri kan SSD’en næste dag igen være på 0 GB.Jeg mistænker mine Cloud services (Google og OneDrive) for at oprette skjulte temp filer, men har endnu ikke lokaliseret sådanne. Hvad siger I kloge hoveder? Er jeg helt gal på den eller har I et forslag til at komme ud af dette dødvande? Mvh

tips
tips
Registreret bruger

    Hvor mange GB er din harddisk på ????? kan du vedhæfte en skærmskud så vi kan se hvilke progammer der er installeret på din computer. Måske at du kan fjerne store programmer som du måske ikke har brug for og frigøre et passende antal GB og måske at du kan fjerne tidliger udgaver af Windows 10 som ligger på harddisken efter en opdatering, ja måske at du kan frigører 25 eller 50 GB ved at fjerne overskydende GB som du ikke skal bruge til noget, ja klik på vedhæftet fil og se noget omkring lager på harddiske, ja åben for lager og fjern mest mulig som du ikke skal bruge merer.

    Vedhæftede filer:
    tips
    tips
    Registreret bruger

      Samme spørgsmål er stillet 2 gange, ja klik på link og se nr. 1

       

      https://forum.komputer.dk/forum/windows-10/emne/min-pc-harddisk-fyldes-konstant-op-med-ingenting/

      tips
      tips
      Registreret bruger

        En SSD på feks. 110 GB er under normale forhold stor nok til Windows 10 og office og de andrer programmer som er nødvendig for at computeren fungerer korrekt, ja i min computer fylder alle programmer ca. 30 GB og dermed er der ca. 80 GB ledig, det fylder naturligvis meget hvis at der ligger flerer DVD film på harddisken feks. Men se vedhæftet fil for nærmer info omkring SSD.

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Tak – jeg mener så, at størrelsen er et problem. Der skal ikke mange programmer eller videofilm til, før det vokser op mod grænsen. Og det slider meget på en SSD at være næsten / helt fyldt.

          Så mit bedste råd er at opgradere til et drev med f.eks. 500 GB plads. Prisen er ikke skræmmende.

          Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.