Min scanner virker ikke efter wIN 10 opdatering

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 7 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
hoergren1
Abonnent

Indtil for en lille uges tid siden virkede min Canon lide 100 fint sammen med Windows 10 – nu gør det ikke mere. HVor finder jeg en driver der kan bruges og hvorfor h… h… helvede laver de hele tiden om på driverne – fordi vi skal købe en anden scanner. Det er nu et problem Microsoft har haft hele tiden at de ikke sørger for at producenterne får oplysninger om forskelle i WIndows. Altså hvem har en driver jeg kan bruge? Havde ligeledes ikke problemer med en USB share enhed dn har jeg også svært ved at få til at virke- hilfe inden jeg indstallerer en WIndows 7 oveni 10’eren (som computeren er født med)

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Canon LiDE 100 er ikke kompatibel med Windows 10: http://www.canon.dk/support/consumer_products/products/scanners/lide_series/canoscan_lide_100.aspx?type=drivers&language=&os=WINDOWS%2010%20(64-bit)

    Når en hardware-producent laver et produkt, udvikler de driverne til de almindeligste operativsystemer, og tester dem på disse.

    Efterhånden som der kommer nye operativsystemer på banen, vurderer producenterne, om det kan betale sig at udvikle nye drivere.

    For at de gør det, skal de have særdeles gode grunde til det, og ofte vælger de at lade være udfra en analyse af omkostninger og nyttevirkning.

    I mange tilfælde fungerer ældre drivere eller universaldrivere, men der er ingen garantier, og i mange tilfælde er det (desværre) langt nemmere og forbundet med færre omkostninger at udskifte enheden.

    Det er ikke utænkeligt, at du kan få scanneren til at fungere ved hjælp af driveren til Windows 8.1, som du finder her (64 bit): http://www.canon.dk/support/consumer_products/products/scanners/lide_series/canoscan_lide_100.aspx?type=drivers&language=&os=Windows%208.1%20(64-bit)

    Eller her (32 bit): http://www.canon.dk/support/consumer_products/products/scanners/lide_series/canoscan_lide_100.aspx?type=drivers&language=&os=Windows%208.1%20(32-bit)

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.