Min scanner virker ikke længere

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  lhoexbroe 7 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
lhoexbroe
Abonnent

Da jeg sidste år opgraderede min Windows 7 til Windows 10, virkede en hel del af mit hardware ikke længere; bl.a. min scanner Epson Perfection 2400. Computeren troede, at det var en printer! Heldigvis havde jeg stadig installations-CD’en, så jeg geninstallerede blot scanneren, og alt var godt igen. Men nu forleden opdaterede min computer automatisk Windows 10 (den store opdatering!) og pludselig kunne min computer ikke finde mine printere eller scanner. Det er lykkedes mig, at få printerne til at virke igen, men når jeg geninstallerer min scanner, får jeg at vide, at “Denne app kan ikke køre på din PC! Hvis du vil søge efter en version til din PC, skal du spørge softwareudgiveren.”
På installations-CD’en kan jeg, udover automatisk setup, gå ind i TWAIN og finde en mappe, der hedder DANISH. Her finder jeg også en setup.exe-fil, men når jeg kører den, når jeg 41% ind i installationen, så stopper den med meddelelsen “Syntaxen i filnavnet, mappen eller diskenhedsnavnet er forkert.”
Hvordan får jeg liv i min scanner igen? Er der nogen, der kan hjælpe mig?

Med venlig hilsen
Leif Høxbroe

 

 

 


lhoexbroe
Abonnent

    Det er lykkedes mig, at få liv i min scanner igen. Ved et tilfælde opdagde jeg, at der et sted på min harddisk lå en mappe ved navn EPSON. Den lå ikke i programmer, men direkte i C. I denne mappe var der en anden mappe (og ikke andet) ved navn epson12180_twain_driver_and_epson_scan_utility_304a. I denne mappe lå der en masse mærkelige filer (.cab,  .cat, .inf) men også en setup.exe-fil. Da jeg dobbeltklikkede på den, startede installationen af min scanner, og nu fungerer alt fint igen!
    Mvh
    Leif

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.