Mistede administratorrettigheder ved opgradering til 10

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  madamblaa 8 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
madamblaa
Abonnent

Jeg har for nogen tid siden opgraderet fra win7 premium edition til win 10 home. Og nu fandt jeg ud af , at jeg nu åbenbart har færre administratorrettigheder nu end jeg havde før. 

Ved flere af indstillingerne står der med rødt: “Nogle indstillinger administreres af din organisation” . F.eks. står det ved “Placering”, hvor knappen “skift” er der, men er deaktiveret. (Knappen tilr at tænde og slukke for “Placering”). (Se vedhæftet)

Jeg har ingen organisation. Det er min egen pc herhjemme, hvor der ikke er andre brugere end mig selv.

Jeg fandt et sted på nettet, hvor der stod at “gruppepolitik” gpedit.msn indstillingerne ville kunne ordne problemet. Men gpedit.msn  findes ikke på min maskine (vel fordi det kun er en  home udgave?)

Er der nogen, der kender en løsning, som jeg kan bruge for at få rettighederne i orden?
At opgradrere til Win10 Pro, koster 1000 kr. Så den løsning vil jeg gerne undvære. 


madamblaa
Abonnent

    Nå, nu fandt jeg selv ud af noget. Jeg havde kørt et anbefalet program til at lave om på de mange sårbare privatindstillinger, så Windows10 ikke skal snage. Programmet hedder “0%0 Shut up 10.” Dejlig nemt!

    Nu fandt jeg så ud af, at programmet kunne genetablere alle Windows egne indstillinger. Og efter genetablering, forsvandt de mange af de røde “nogle indstillinger administreres af din organisation” – så “min organisation” er åbenbart det Shut up 10 program 🙂

    Nu må jeg hellere kigge den organisation efter i sømmene…

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.