Når jeg flytter mine vinduer i win10, så maximerer de automatisk

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 6 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
user-324253
Registreret bruger

Hej Support

Jeg har det problem med win10, at når jeg f.eks. åbner stifinder – så fylder vinduet måske 25% af skærmen. Når jeg så flytter stifinder-vinduet lidt til siden, for at se hvad der er under vinduet – så kommer der en grøn streg (firkant)på skærmen som løber langs yderkanten af skærmen. Når jeg så slippe mus1 tasten, så maximerer stifinder-vinduet automatisk, så den fylder hele skærmen. Det er ikke kun stifinder vinduet som maximerer, det gør alle vinduer som jeg åbner og derefter vil flytte til siden.

Det er drøn irriterende – har I en løsning på problemet?

PS. Jeg kører med 2 stk. 27″ skærme

Jeg har vedhæftet 3 billeder som i 3 step viser hvad der sker.

Mvh

Visti Petersen

Holbergs Alle 15

6700 Esbjerg

Tao
Tao
Supporter

    Hej Visti,

    Først vil jeg beklage den tid, det har taget før du har modtaget svar. Men nu kommer svaret 🙂

    På din beskrivelse lyder det som om, at det er Windows Aero Snap, der generer dig (jeg kan desværre ikke se, at du har vedhæftet skærmbilleder). Funktionen blev lanceret i Windows 7 og lader dig hurtigere organisere og omarrangere dine åbne vinduer ved at trække dem til kanterne i Windows. Eksempelvis vil et vindue maksimere hvis du rammer den øverste ‘kant’ af Windows.

    Funktionen kan slås fra i Windows’ indstillinger. Du skal åbne Indstillinger, trykke på System og vælge Multitasking. Under Fastgørelse kan du vælge hvilke dele, der skal slås fra.

    Godt nytår!

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.