Ny diskenhed

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
BMP
Abonnent

Hej

Jeg ved ikke rigtig hvad der er sket, jeg har tilsluttet en extern harddisk midlertidigt, jeg må have lavet noget rod, for nu har jeg en ny diskenhed som jeg ikke kan fjerne. Kan i hjælpe?  se vedhæftede filer.

Det viser sig at jeg har problemer med at vedhæfte 2 filer så i får kun en.

Vedhæftede filer:
  1. Dok2.docx
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Er det P:-drevet, der er problemet? Jeg bemærker også, at Disk 1 har en stor partition, der ikke har noget drevbogstav tildelt. Det gør det lidt vanskeligt at bruge drevet fra Windows og programmer…


    BMP
    Abonnent

      Hej igen

      Her er hvad der vises på min pc, det er rigtig det er P-drevet som driller og skal slettes, kan i vise mig hvordan? jeg har forsøgt, men har ikke lykkes endnu. Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener med at disk 1 har en stor partion, som ikke har nogen drevbogstav tildelt.

      Vedhæftede filer:
      1. Dok2.docx
      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Jeg ser i skærmskuddet en harddisk på 931 GB med seks partitioner, hvor ingen af dem har et drevbogstav. Hvis du højreklikker på den fjerde partition (888,90 GB) og tildeler den et drevbogstav (f.eks. D:), vil jeg forvente at du får adgang til en harddisk mere med masser af fri plads.

        Til det første spørgsmål vil jeg foreslå at højreklikke på partitionen på 499 MB, vælge Rediger drevbogstav og sti…, og se om den er tildelt et drevbogstav (P:), der kan fjernes.

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.