opdatering til Windows 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Søren B, Aarhus 7 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
vinnie.l
Registreret bruger

Har nu 4 gange forsøgt at opdatere min Acer Aspire bærbare fra windows 7 til Windows 10, har hver gang fået følgende melding:

Windows 10 blev ikke installeret

ikke gemmenført 1 opdatering

Fejl funder:

C1900101-20004 Windows Update har fundet en ukendt fejl

Da jeg ikke er nogen nørd i computer sammenhæng ved jeg ikke hvad jeg kan gøre for at opdateringen kan lykkes.

Vinnie

Kære Vinnie.

Jeg har selv en Acer Iconia W510 (en tablet), og nåre jeg går ind på Acers hjemmeside kan du se om din pc kan køre med Windows 10.

http://www.acer.com/ac/da/DK/content/windows10-update

I mit tilfælde fik jeg den besked, at det kan den ikke fungere med Windows 10, men på en eller anden måde er den alligevel blevet installeret på min lille tablet – som jeg i øvrigt er meget glad for. Jeg må konstatere, at der er nogle ting, der ikke fungerer optimalt, men jeg ved ikke, hvordan man konstaterer, om og i hvilket omfang “skidtet” fungere tilfredsstillende.

Jeg kan i øvrigt opltyser, at jeg kontaktede Acer og bad dem om at komme med en opgradering af min Iconia W510, men det havde de ikke til sinds at gøre – og det forstår man jo slet ikke!

Med venlig hilsen

Søren B.


vinnie.l
Registreret bruger

    Mange tak for svar og link Søren.

    Jeg har kontaktet Acer support og fik samme svar som som dig, at min laptop ikke kunne fungere med Windows 10, årsagen skulle være at hardwaren i den er for gammel (6½ år) så jeg må jo nok indstille mig på at fortsætte med Windows 7 som jo også er et udmærket styresystem.

    Vinnie

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.