Opdatering Windows 10

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  seniorproppen 7 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
klitboen
Abonnent

Godmorgen til alle. Efter en kraftig opgradering her i weekenden, og efter flere genstarter, hvor pc’ern åbenbar fortryder nogle af opdateringerne, endelig kommer igang kommer der en rød rektangel med følgende tekst : Secure Boot Violation.

Invalid signature detected.

Check Secure Boot Policy in set up.

                                                        OK

Hvad er det? og hvad kan jeg gøre ved det? Det er dog også sådan at når jeg trykker Enter kører det hele som det skal, især efter jeg kørte programmet : Windows Repair fra Tweaking.com fra fordelszonen, dette tager timevis at køre!!!

Mvh. Klitboen 🙂


seniorproppen
Abonnent

    Til Klitboen

    Start med at notere dig, hvilket nummer den eller de opdateringer havde før du installerede dem (se eventuelt i opdateringsoversigten)

    Genindlæs den sikkerhedskopi, der blev lavet umiddelbart før du bgyndte på den seneste opdatering.

    Når computeren er tilbage i en velfungerende tilstand laver du for en sikkerheds skyld en ny kopi af harddiskens samlede indhold (Operativsystem, private mapper og filer m. m.)

    Gå ind på Microsoft’s hjemmeside for at se, hvad der oplyses om de opdateringer du tidligere har forsøgt at få til at virke på din computer.

    Når du nu ved, at din computer får åndenød når du prøver at installere de omtalte opdateringer, prøv så også at afveje fordele og ulemper såfremt du undlader at installere de tilgængelige opdateringer.

    Der er jo ikke altid et spørgsmål om liv eller død, at have de nyeste opdateringer kørende på computeren, hvis den uden opdateringer og de store problemer kan gøre det den kan og skal.

    Med venlig hilsen – SP

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.