Opdateringer til Windows Defender

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
hlexa
Registreret bruger

Normalt bruger jeg Mac, men jeg har osse en Windows 10 PC, som benyttes til bl.a afspilning af DVD og til DR online. Den har en fin skærm.

Det jeg undre mig over er hvor ofte der kommer opdateringer til Windows Defender. Det sker faktisk på en daglig basis.

Er det virkeligt nødvendigt?

Jeg kan se der er en option under Indstillinger til at sætte opdateringerne i bero i en uge. Er det virkelig nødvendigt at opdatere så ofte (hver dag). . . ?

Og hvad er det for nogle angreb, som det kan være nødvendigt at sikre imod imod så ofte?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Teknisk set er det nødvendigt, for hver dag er der hackere, der udsender nye udgaver af deres virus og andre skadelige sager. Microsoft ville få ørerne i maskinen for forsømmelse, hvis de ikke udgav opdateringer så hurtigt som det er praktisk muligt – jeg vil tro, at de ville blive holdt juridisk ansvarlige for eventuelle skader.

    I praksis er sagen lidt anderledes, for de fleste angreb er passive, i den forstand at det kræver at man selv henter og starter de skadelige programmer. Så når du blot bruger din pc til at se film, er din risiko ganske lille.

    Det kunne så være rart at kunne samle opdateringerne i ‘bundter’, men det er ikke det, muligheden for udsættelse gør. De standser opdateringerne i nogle dage, men kun én gang. Derefter vil de fortsætte med at komme dagligt.

    Jeg funderer så lidt over, hvad det konkrete problem er, om der kommer beskeder, der forstyrrer DVD-visningen? Det kan slås fra under Beskeder og handlinger, et stykke nede i listen. Her er et skærmskud:

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.