Opgrader/installer W10

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  hjflemming 8 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
finnhoj
Abonnent

Til KfA.

I det sidste nummer (18/2015) svarer Henning Rasmussen en læser, under Læser Breve (side 81), at læserens problemer med W10 skyldes, at han har opgraderet til W10 i s.f. at installere W10 rent.

I dette tilfælde, hvad er så forskellen på at opgradere og installere W10? Er der tale om to forskellige W10-programmer?

Jeg har opgraderet/installeret (?) W10 med store problemer, og efterfølgende gået tilbage til W7. Nu vil jeg prøve igen; men vil gerne gøre det rigtigt, så jeg undgår problemer.

Når man klikker på det hvide windowsikon, er det så et opgraderings- eller installationsprogram, der hentes? 

Venlig hilsen
Finn Høj


hjflemming
Abonnent

    Jeg har læst, at først laver man en opgradering og derefter kan der laves en frisk installation, nen det er måske heller ikke rigtigt mere. mit råd er vent en tid endnu inden du opgraderer, så slipper du for at skulle igennen flere store opgraderinger som den der kom for nylig og også gav mange problemer, men det er svært at vente på noget godt, for W10 er virkelig god og hurtig.

    Mvh.Flemming  🙂


    finnhoj
    Abonnent

      Hej Flemming.

      Tak for sit svar/råd.
      At vente er lige hvad jeg har tænkt mig at gøre. Det bliver en gang i begyndelsen af de nye år. Så må de værste børnesygdomme vel væræe løst.

      Vh Finn

       

      Jeg ved ikke om der er andre der har de samme problemer??

      Jeg har opgraderet fra 7 til 10.

      Det sker gerne efter den har opdateret så skal man ind i biosen og ændre på drevene og det er for at sige det mildt p…. irriterende !

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.