Overførsel af filer til en ny Windows 10 komputer

Ikke løst
Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  vindesan 8 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
vindesan
Abonnent

Jeg er en ældre pensionist uden det store kendskab til komputersystemer.

Jeg har en gammel Medion Vista komputer som efterhånden er blevet meget langsom. Jeg har derfor købt en ny Medion MD8857 med windows 10, som jeg nu skal have til at fungere i hverdagen.

Jeg skal primært have overført Windows Mail med tilhørende kontaktpersoner, indbakke og sendt post. Yderligere ønsker jeg at overføre alle mine dokumenter samt 5000 billeder fra PICASA 3 billedprogram.

Andre programmer fra den gamle komputer kan jeg sikkert downloade til den nye windows 10 komputer på et senere tidspunkt.

Det der er vigtigt for mig er, at jeg, når jeg går over til at bruge den nye windows 10 komputer, straks kan fortsætte med at skrive mails.

Jeg har læst Komputer for alle 3-2013 med artiklen FLYT NEMT TIL NY PC, men her er der beskrevet, hvorledes man overflytter filer til en windows 8 komputer. Om dette også kan bruges til overflytning af filer og programmer til en windows 10 komputer ved jeg ikke.

Jeg vil installere Windows Let Overførsel på den gamle komputer.

Jeg vil gerne have en meget detaljeret beskrivelse af, hvorledes jeg får ovennævnte Windows Mail med tilhørende filer, mine billeder samt mine dokumenter overført til den nye windows 10 komputer. Jeg har en extern harddisk.

Håber der er nogle kloge personer der kan hjælpe mig. på forhånd tak

Vindesan

Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.