PC starter når strømmen tilsluttes

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 måned, 2 uger siden.
Oprettet af
olefus
Abonnent

Hej

Min pc starter op af sig selv når der tilsluttes strøm. Der trykkes ikke på noget på pc’en. Den står i et rum, hvor der slukkes for strømmen om natten. Næste morgen, når der tændes for strømmen i rummet, starter pc’en op af sig selv uden at røre ved den. Har været bios og tænd/sluk igennem og testet op med en tilsvarende pc som kører “normalt”. De er nøjagtig ens i opsætningen. Hvad kan årsagen være?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Du har ledt i BIOS? Jeg vil foreslå at lede igen, for det er som regel der, man finder den indstilling. Nu er BIOS’er ret forskellige, så jeg kan ikke give et konkret skærmskud af, hvor du finder indstillingen. Led efter “Advanced”, “ACPI” eller “Power Management Setup” i menuen, og efter et punkt, der kan hedde “Restore on AC/Power Loss”, “AC Power Recovery” eller”After Power Loss.”. Men hvis det er en ældre computer, er det muligt, at det ikke findes.

    Jeg vil også foreslå at slå Windows’ “Hurtig start” fra i strømindstillingerne. Det er en kompliceret hybrid slumring, der får strømstyring til at opføre sig underligt i flere situationer.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg