Printerproblemer fra pc med Vista

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  madamblaa 7 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
per midtgaard
Registreret bruger

Jeg har opgraderet min Dell pc gratis til Windows 10 fra Windows 7 uden problemer og har en en HP psc 2110 tilkoblet, som udskriver fejlfrit trods en del år på bagen. Printeren er sat op til deling på vores hjemmenetværk.

På hjemmenetværket er der en Acer Aspire med Windows Vista, hvor HP netværksprinteren har været oprettet og tidligere har udskrevet fejlfrit, dengang min pc kørte med Windows 7.

Efter opgraderingen til Windows 10 kan jeg også oprette netværksprinteren på Acer pc’en og udskrive fejlfrit, men når Acer pc’en har været lukket ned og derefter startes op igen en eller flere dage senere, kan der ikke længere udskrives herfra. I stedet kommer der kun besked om fejl i udskrivningen på oversigten over dokumenter til udskrivning.

Hvis jeg sletter printeren på Acer pc’en, og opretter den igen med det samme, så udskrives der igen fejlfrit, så længe pc’en er kørende.

Men næste gang den startes, har vi balladen igen.

Hvad er der galt. Det kan da ikke passe, at den pågældende netværksprinter skal oprettes på ny, hver gang Acer pc’en bliver startet !?

Venlig hilsen og tak for gode svar

Per Midtgaard


madamblaa
Abonnent

    per midtgaard
    Registreret bruger

      Tak for forslaget, men HP’s hjemmeside, som du henviser til, oplyser, at de ikke har udviklet en ny driver til Windows 10.

      Det er bare pudsigt, at printeren virker fint, nåt jeg udskriver fra min egen pc.

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Når printeren og driveren ikke er Windows 10 kompatibel, er det ikke usandsynligt, at nogle funktioner, fx netværksprint, ikke fungerer korrekt.

        Du kan prøve at installere HP’s Windows 7 eller 8 driver på Windows 10 maskinen. Det kan måske løse problemet. Hvis ikke, ville jeg ikke bruge mere tid på at rode med dig, hvis jeg var dig. Chancerne for at få det til at virke, er ikke særligt store.

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.