Problem med lydkort

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
knudelkjaerlarsen
Abonnent

Hej Komputer

Den dag måtte jo komme, hvor jeg – efter mere end 20 års abbonnement – er nødt til at spørge om hjælp.

Jeg vil digitalisere nogle grammofonplader og har fra det tyske MAGIX programmet “Sound Forge Audio Cleaning 3.” sidste version.

Min pladespiller er 100% i orden, men når signalet fra musikken skal ind i computeren, får jeg den besked, som kan se på vedhæftede fil. Det er muligt at digitalisere web-musik, og det lykkes fint, det er bare problemet med at få impulserne videre fra pladespiller til computer.

Jeg er flittig bruger af video og musik på computeren, så der burde ikke være problemer med lydkortet “AMD High Definition Audio Device”.

For tiden kan jeg ikke få hjælp hos min sædvanlige EDB-butik i Vejle, det er træls, men jeg håber, I kan hjælpe. Jeg har forsøgt alle tænkelige indstillinger af lyd – intet hjælper.

Et billede af den besked, som jeg får, er vedhæftet.

Venlig hilsen

Knud Elkjær

Abb. nr. 50.020.682.69

Vedhæftede filer:

keld m
Abonnent

    Hej

    Hej google fandt dette for dig:

    Har du prøvet dette? Se WDM nederst på billedet, har du sat prikken rigtigt? Håber du får det til at virke

    Med venlig hilsen Keld også fra Vejle

    >>>Må din computer være med dig<<<

    Vedhæftede filer:
    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Hej Knud

      Det lyder som om din computer er af lidt ældre dato, og at lydkortet mangler WDM-funktionen. Det er muligt, at det kan skaffes ved at opdatere driveren til lydkortet. Alternativt kan du blive nødt til at lave optagelsen med et andet program, f.eks. Audacity, og derefter hente lyden ind i MAGIX-programmet.

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.