Problem med opdatering af grafikdriver

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  jane r 7 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
jane r
Registreret bruger

Computer: HP Pavilion 500-505no (godt 1 år gammel)

Grafikkort: AMD Radeon R7

OS: Win 10

 

Kort version: Efter log-on blinker skærmen sort med en frekvens på ca. 1 sek. Den lille blå glorie på cursorpilen roterer, men derudover sker der intet. Jeg kan ikke komme i kontakt med computeren. Kun Ctrl+Alt+Del reagerer den på, og så er vi lige vidt. Hjælp.

 

Lang version: Få dage efter Anniversary update blev skærmen sort med uregelmæssige mellemrum. Ved at konsultere Device Manager i kontrolpanelet fandt jeg ud af, at grafikdriveren trængte til at opdateres (jeg troede ærligt talt, at den slags foregik automatisk!). Jeg satte opdateringen i gang, og da den var færdig, var alt godt.

Men, men — For godt en uge siden var den gal igen. Blink, blink, blink. I skærmens “lyse øjeblikke” fik jeg fumlet mig ind i Device Manager og klikket i det rigtige update-felt.  Efter nogle minutter (blink, blink, blink) kom en meddelelse om “encountered a problem” el.lign. (det er svært at læse på skærmen under de omstændigheder).

I næsten samme øjeblik kom der, via meddelelsesfeltet i nederste højre hjørne, en Windows-besked om “update” og om, at computeren skulle genstartes. Glad og lettet klikkede jeg OK, restart. Men det var åbenbart “blot” en regulær Windows-update, som intet havde at gøre med det aktuelle problem.

Blink, blink, blink og roterende glorie. Ingenting lader sig klikke på. Det eneste, jeg hidtil har kunnet gøre, er at bakke ud via Ctrl+Alt+Del og slukke for møget.

Gode råd modtages med kyshånd. Jeg er langtfra nogen ekspert.

Venlig hilsen

Jane R

 

 

PS: Har Win 10 ingen mulighed for start i fejlsikret tilstand, så man i det mindste kan få systemet i tale?


jane r
Registreret bruger

    Okay. Don’t bother. Nu har jeg selv ordnet det.

    Efter mange forsøg lykkedes det mig at finde ud af, hvordan man starter Win 10 i fejlsikret tilstand. Derefter var det bare at prøve sig frem. Til sidst gik det.

    Jane

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.