problemer

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
11hanne11
Medlem

for det første kan jeg ikke finde ud af at komme ind på jeres side,  men det, det drejer sig om er, at jeg gerne vil downloade er spil der hedder aroune the world in 80 days, men det er helt umuligt for mig at hente det. har windows 10 , ved ikke om den kan køre det? ville meget gerne købe spillet på en cd, men det kan ikke lade siggøre. kan i hjælpe med dette?( har været ide og downloade og betalt for spillet, men det virkede heller ikke.  har opgivet st få mine penge tilbage) det er et spil jeg har haft på en gammel computer

hilsen 0666385372 P.S: er skuffet over ikke at der er cd med bladet mere, det nye kan jeg ikke rigtig finde ud af

Tao
Tao
Supporter

    Hej Hanne,

    CD’en er blevet omdannet til det, der hedder Fordelszonen på vores hjemmeside – ændringen har betydet, at man hurtigere kan tilgå et bredere katalog af programmer og vejledninger og det hele er samlet et sted. Endvidere kan folk med computere uden CD’drev anvende programmerne.

    Vores hovedsiden hedder http://www.komputer.dk hvorfra du kan trykke på den rubrik øverst, der hedder Fordelszonen. Her kan du navigere gennem en række blade ved at trykke på pilene – når du ønsker at se indhold fra et blad trykker du på Se alt indhold fra dette nummer. I panelet til venstre kan du finde en oversigt over alle de programmer, vi har anbefalet i bladet.

    Jeg kan dog ikke finde det omtalte spil – Around the World in 80 Days – kan du huske i hvilket blad, spillet blev anbefalet? 


    11hanne11
    Medlem

      det har aldrig været i jeres blade. det er bare et spil geg gerne vil ha på min computer. men har prolemer med at downloade det, så det er det jeg søger hjælp til. hver gang jeg tror at nu har jeg jort det, så når jeg skal åbne det, er der ikke noget. men ikonet for spillet er der, og når jeg går ind i fjern et program, så ligger det der. så jeg har forsøgt rigtig mange gange på at instalere det, men lykkes ikke.

       hanne


      11hanne11
      Medlem

        kan ikke se at der ernogen som har svaret mig, ig når går in og kikker kan jeg ikke at jeg er der.  hva skal jeg kikke efter, der er jo rigtig mange sider. ringer istedet for


        11hanne11
        Medlem

          har ingen svar fået

          Tao
          Tao
          Supporter

            Hej Hanne, 

            Jeg kan desværre ikke finde en troværdig hjemmeside, hvorpå man kan købe spillet. Hvis jeg var dig ville jeg forsøge mig på biblioteket.

            Hvis du beskriver installationsprocessen og hvad der sker nu grundigt, tydeligt og vedlægger et skærmbillede, så kan jeg hjælpe dig videre.

            Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.