Seneste version af Windows 10

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens Jellesen 6 år siden.
Oprettet af
Mogens Jellesen
Abonnent

Jeg har nu været tvunget til at update til den nye version af Windows 10, da Microsoft stopper med at have support på den version af Windows 10 som jeg havde. Men nu til problemet, hvorfor kan jeg ikke få Google Chrome til at virke ordentligt i den nye version af Windows 10, problemet er at Google chrome blinker med sort skærm, hvordan kan jeg få det til at stoppe?

Min PC kan også finde på tænde og slukke et par gange. 🙁

Hej

Den er igang med at installer de sidste opdateringe gå ind i indstillinger og i opdatering og sikkerhed der kan du se om alle opdateringer er hentet og indstalleret det er normal at den skal genstart flere gange.

Klaus


Mogens Jellesen
Abonnent

    Hej Klaus

    Tror ikke at den installere over flere dage. Min PC bliver ved med at lukke ned og den blinker med sort skærm når jeg bruger Google Chrome. 🙁

    Kan man kun bruge Microsoft Edge i den nye Windows 10? :O


    Mogens Jellesen
    Abonnent

      Er der virkelig ingen der har stødt på dette problem og kan hjælpe?

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hej Mogens

        Problemet i Chrome har sandsynligvis forbindelse til grafikkortet. De fleste forbinder mest grafikkort med spil, men browserne bruger faktisk også computerens grafikkort på avancerede måder for at være hurtige nok.

        Hvis det er grafikkortet, skal du slå hardware acceleration fra. Det gør du et stykke nede i Chrome-indstillingerne (du skal aktivere ‘Avanceret’ for at se det punkt). Chrome skal genstartes for at aktivere den nye indstilling.

        Spørgsmålet er så, om problemet er så alvorligt, at du ikke kan se Indstillinger. Hvis det er tilfældet, skal du starte Chrome fra Windows’ søgefelt med denne kommando:

        chrome.exe –disable-gpu

        Og angående Edge-browseren: Den er en fast del af Windows 10, men både Internet Explorer, Chrome, Firefox og Opera kan også bruges.

        Chrome er nok den, der generelt fungerer bedst og hurtigst. Selv bruger jeg mest Firefox, på grund af de mange gode udvidelser til den.


        Mogens Jellesen
        Abonnent

          Hej Henrik

          Tusinde tak for hjælpen, det var lige det der skulle til for at løse mit problem med Google Chrome.

          Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.